Chlebíčková nátierka s hermelínom a kyslou smotanou
24. 9. 2025
Hermelínová nátierka na chlebíčky je doplnená krémovou kyslou smotanou, čo z nej robí najlepšiu voľbu pre sviatočné pohostenie pre hostí. Alebo ich môžete pohostiť ďalšími výbornými nátierkami . Skúste tie naše na šesť rôznych spôsobov.
Čo budeme potrebovať
- 200 g hermelínu
- 60 g smotanového syra
- 150 ml kyslej smotany
- 80 g masla
- 1 cibuľa
- 1 lyžička rasce
- paprika
- soľ
- korenie
Postup
- Cibuľu nakrájajte na malé kocky.
- Potom nakrájajte hermelín a maslo na kocky.
- Ingrediencie dajte spolu so smotanovým syrom a kyslou smotanou do misy.
- Zmes premiešajte vidličkou.
- Zmes dochuťte soľou, korením a mletou paprikou.

Podobné články
Pečený kapor na masle v rúre
Kapor na zelenine a masle
Najlepší pečený kapor na masle a rasci
Kapria pochúťka na masle a cesnaku
Netradičné orechové kremrole
Najlepšie nepečené orechové trubičky plnené krémom
Parížske trubičky z lístkového cesta
Plnené vianočné trubičky z medového cesta