Chlebíčková nátierka s hermelínom a kyslou smotanou

24. 9. 2025

Hermelínová nátierka na chlebíčky je doplnená krémovou kyslou smotanou, čo z nej robí najlepšiu voľbu pre sviatočné pohostenie pre hostí. Alebo ich môžete pohostiť ďalšími výbornými nátierkami . Skúste tie naše na šesť rôznych spôsobov.

Čo budeme potrebovať

  • 200 g hermelínu
  • 60 g smotanového syra
  • 150 ml kyslej smotany
  • 80 g masla
  • 1 cibuľa
  • 1 lyžička rasce
  • paprika
  • soľ
  • korenie

Postup

  • Cibuľu nakrájajte na malé kocky.
  • Potom nakrájajte hermelín a maslo na kocky.
  • Ingrediencie dajte spolu so smotanovým syrom a kyslou smotanou do misy.
  • Zmes premiešajte vidličkou.
  • Zmes dochuťte soľou, korením a mletou paprikou.
Zdroj: craftbeering.com

Autor článku Milan & Ondra

Vianoce nás jednoducho baví. Na webe snehuliacik.sk vám chceme ukázať tie najlepšie recepty, dekorácie a informácie o Vianociach na jednom mieste. Chýba nám tu niečo? Dajte nám vedieť a inšpirujte sa s nami! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :) :)

4.5 / 5 (37 hlasy)

Podobné články


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *