Hermelínová nátierka na chlebíčky so smotanovým syrom
24. 9. 2025
Tento recept obsahuje smotanový syr, jarnú cibuľku a množstvo sladkej papriky. Preto je to perfektné predjedlo alebo desiata, ktorá je pripravená za 5 minút.
Čo budeme potrebovať
- 2 jarné cibuľky
- 150 g hermelínu
- 200 g smotanového syra
- 1 lyžička maďarskej sladkej papriky
- soľ
- korenie
Postup
- Cibuľku nakrájajte na menšie kúsky.
- Pridajte hermelín nakrájaný na kúsky, smotanový syr, sladkú papriku, trochu soli a korenia.
- Mixujte niekoľko sekúnd v robote, kým nebude hermelín jemne nasekaný.
- Nátierka by mala zostať trochu hrubá, nemala by to byť pasta.
- Podávajte na veci.
Ak chcete pripraviť nátierku bez kuchynského robota, nakrájajte jarnú cibuľku najemno a vložte ju do misy. Hermelín tiež nakrájajte najemno, rozdrvte vidličkou, aby bol trochu jemnejší, a pridajte do misy spolu so smotanovým syrom, paprikou, soľou a čiernym korením. Dobre premiešajte a dochuťte.

Podobné články
Pečený kapor na masle v rúre
Kapor na zelenine a masle
Najlepší pečený kapor na masle a rasci
Kapria pochúťka na masle a cesnaku
Netradičné orechové kremrole
Najlepšie nepečené orechové trubičky plnené krémom
Parížske trubičky z lístkového cesta
Plnené vianočné trubičky z medového cesta