Originálne recepty na vianočné pusinky s kokosom. Toto musíte vyskúšať!
20. 10. 2023
Co se v článku dozvíte?
Vytvoriť perfektné pusinky z bielkov je hotové kulinárske umenie.
Tieto ľahké, vzdušné a sladké kúsky sú obľúbené po celom svete au nás často nechýbajú ani na vianočnú tabuľu.
My sme si pre vás tentoraz pripravili luxusné recepty na kokosové pusinky 6x inak, ktoré si zamilujú malí aj veľkí stravníci pre ich úžasnú vôňu, chuť aj textúru.
Dovoľte nám ukázať vám, ako na to!
Naše recepty
Vianočné kokosové pusinky
Santove pusinkové čiapočky
Keto pusinky s kokosom
Zlepované snehové pusinky
Vianočné pusinky s kokosom, mandľami a bielou čokoládou
Pusinky s čokoládovým krémom a kandizovaným kokosom
Prinášame vám aj všetky potrebné informácie o predaji kaprov . Kde kúpiť toho najlepšieho? Za koľko kapra zaobstarať a ako vybrať správnu veľkosť? To všetko a oveľa viac sa u nás dozviete.
TIpy na tie najlepšie pusinky
Prinášame vám niekoľko tipov, ako si pripraviť tie najvymazlenejšie pusinky a to úplne jednoducho!
- Používajte čerstvé bielky . Staré bielky sa môžu zraziť, keď sa k nim pridajú ďalšie ingrediencie.
- Používajte vajcia izbovej teploty . Studené vaječné bielky majú tendenciu zmenšovať objem pusiniek.
- Nikdy nedovoľte, aby sa žĺtok dostal do bielkov .
- Vaječné bielky neprešľahajte . Keď chcete šľahať bielky, vždy najskôr zapnite šľahač na nízku až strednú rýchlosť. Šľahajte ich do peny a až potom zvýšte rýchlosť na stredne vysokú a potom na vysokú. Pokiaľ sa na začiatku bielky ušľahajú príliš rýchlo, štruktúra peny nebude taká pevná a neskôr bielky nebudú vyšľahané tak, ako by mali.
- Na začiatku šľahania je možné do zmesi pridať malé množstvo vínneho kameňa alebo octu , čo pomôže stabilizovať penu a zníži pravdepodobnosť, že sa bielky zrazia.
- Vždy najprv vyšľahajte penu a až potom začnite pomaly pridávať cukor .
- Nepoužívajte plastové misky .
- Pusinky pečte pri nízkych teplotách , pretože majú tendenciu rýchlo hnednúť. Odporúčame 95°C po dobu 1 hodiny alebo do zaschnutia. Čas závisí od veľkosti pusinky.
- Upečené pusinky po upečení nechajte v rúre , aby pomaly vychladli a nepopraskali.
- Upečené pusinky by mali byť skladované vo vzduchotesných nádobách bez vlhkosti. Obvykle vydrží v mrazničke až mesiac.
A ako sa vám naše dnešné recepty na vianočné kokosové pusinky páčili? Napíšte nám do komentárov!
Podobné články
Aké sú tie najlepšie recepty na košíčkové náplne nielen na vianočné oslavy? My vám to radi prezradíme
Najlepšie recepty na zdravé cukrovinky na Vianoce, ktoré musíte vyskúšať. Ani nespoznáte ten rozdiel!
Vynikajúce náplne do vianočných cukroviniek, po ktorých sa budete olizovať
Recepty na vianočné pečivo bez váženia alebo pečieme s hrnčekmi
Tradičná vianočná štôlňa v 8 skvelých receptoch: inšpirujte sa!
Recepty na aromatické vianočné pečivo s rumom 5x inak. Inšpirujte sa!
Naše recepty na biskupský chlebíček z bielkov si zamilujte. Nadýchané, jemné a lahodné
Obohaťte si vašu vianočnú tabuľu receptami na ovocný chlebíček. Nie je to len o vianočke a vianočnom pečive!