Recepty

Maslový kapor na rasci

Najlepší pečený kapor na masle a rasci

Je chuť rasce to, po čom túžite? Chcete svoj klasický vianočný recept oživiť niečím zaujímavým? Pustite sa do prípravy kapra, ktorého chuť zaujímavo podčiarkuje práve rasca! Ingrediencie Postup

Kapor na masle a cesnaku

Kapria pochúťka na masle a cesnaku

Milujete silnú chuť cesnaku a jemnú štruktúru masla? Potom vyskúšajte nasledujúci recept, ktorý je úžasnou kombináciou týchto a ďalších skvelých surovín! Ingrediencie Postup


Pečený kapor na zelenine a masle

Kapor na zelenine a masle

Vianoce sú nielen o rodine, priateľoch, darčekoch a pohodovej atmosfére. Sú tiež veľa o jedle. Strachujete sa, že budete zase prejedení? Potom pre vás máme skvelý ľahučký recept, ktorý je chutný, zdravý, a po ktorom nebudete presýtene oddychovať. Ingrediencie Postup

Kaprí podkovy na masle

Pečený kapor na masle v rúre

Ak pátrate po jednoduchom recepte, ktorý chuť kapra nijako „nezabíja“, ale naopak ju vyzdvihuje, je tento recept to pravé pre vás. Pripravte si toto vynikajúce jedlo a vychutnajte si ho! Ingrediencie Postup


Nepečené trubičky s orieškami

Najlepšie nepečené orechové trubičky plnené krémom

Čo tak vyskúšať nový recept, pri ktorom nebudete musieť zapínať rúru? Nižšie uvedený návod je rýchly, jednoduchý a môžete ho vyskúšať spoločne s vašimi deťmi – užijete si veľa zábavy! Ingrediencie Cesto Krém Postup

Kremrole so šľahačkou

Netradičné orechové kremrole

Tieto trubičky sú jemné, nielen vďaka svojmu cestu, ale aj vďaka chutnému talianskemu krému, ktorý jednoducho musíte vyskúšať. Na záver ich stačí posypať práškovým cukrom a položiť na vianočný stôl. Uvidíte, že s nimi zožnete úspech! Ingrediencie Cesto Krém Postup


Orechové trubičky naplnené krémom

Parížske trubičky z lístkového cesta

Máte radi Paríž a chcete kúsok z nej priniesť na váš vianočný stôl? Potom musíte vyskúšať tento recept z lístkového cesta a pekanových orechov, ktoré vytvárajú dokonalú kombináciu chutí! Krém

Trubičky z medového cesta plnené krémom a zdobené čokoládou

Plnené vianočné trubičky z medového cesta

Milujete med a myslíte si, že by nemal chýbať na vašom vianočnom stole? Potom sa inšpirujte nasledujúcim jednoduchým receptom! Ingrediencie Cesto Krém Postup Cesto Krém


Medové trubičky plnené krémom s vaječným likérom

Najlepšie trubičky z medu s vaječným koňakom

Chcete mať cez Vianoce na stole niečo, čo nemá len tak niekto? Inovujte svoj cukrovinkový repertoár a vyskúšajte nasledujúci recept s vaječným likérom! Ingrediencie (cca 35 ks) Cesto Krém z vaječného koňaku Postup Cesto Krém

Trubičky Ferrero Roche s medom

Medové Ferrero Rocher trubičky s čokoládovým krémom

Pokiaľ túžite po recepte na dobrotu, ktorá z vášho stola naozaj rýchlo zmizne, je návod na tieto trubičky to pravé! Vyskúšajte jednoduchú medovú dobrotu, ktorú ocenia nielen milovníci praliniek Ferrero Rocher. Ingrediencie Cesto Krém Posyp Postup Cesto Posyp Krém


Trubičky s medom a karamelovým krémom máčané v čokoláde

Medové trubičky s karamelovým krémom

Tento recept je úplne dokonalý! Ak chcete, aby bolo pečivo jemné, chrumkalo a navyše sa vám v ústach doslova rozplynulo, ste na správnej adrese. Pustite sa do prípravy! Ingrediencie (cca 60 ks) Cesto Náplň Postup Cesto Náplň

Zemiaková nátierka na chlebíčky v miske

Čistá nátierka z varených zemiakov

Milujete zemiaky na všetky spôsoby? Prečo teda nevyskúšate túto úžasnú nátierku, ktorá je jemná, lahodná a osviežujúca? Pustite sa do prípravy! Ingrediencie Postup


Cesnakovo-zemiaková nátierka na chlebíčky

Luxusná nátierka na chlebíčky zo zemiakov

Táto cesnakovo-zemiaková nátierka v gréckom štýle je nabitá zaujímavými chuťami a môžete ju podávať nielen natretú na chlebe. Túto dobrotu môžete podávať aj ako dip a namáčať si v ňom obľúbené tyčinky alebo krekry. Recept je jednoduchý a veľmi lahodný. Vyskúšajte ho! Ingrediencie Postup

Nátierka zo zemiakov a vajec s opečeným pečivom

Zemiakovo vajíčková nátierka

Tento ľahký a chutný vaječný pokrm obsahuje vajcia na krémovú zemiakovú kašu a podáva sa s maslovými opečenými chlebovými tyčinkami na namáčanie. Ak chcete, môžete nátierku samozrejme namazať aj na obľúbený chlieb alebo si k nej urobiť hrianky. Ingrediencie Postup


Chlebíčková nátierka zo zemiakov a mrkvy

Jemná nátierka zo zemiakov na chlebíčky s mrkvou

Táto zeleninová nátierka z mrkvy a sladkých zemiakov je jednou z najjemnejších nátierok a zamilujú si ju deti aj dospelí. Vyberte si, či ju chcete nechať obyčajnú, alebo do nej pridáte cesnak a korenie. Ingrediencie Postup

Nátierka z chrenu s pažítkou

Chrenová paštéta so zelerom a jablčným octom

Táto chrenová pochúťka je veľkou konkurenciou iným nátierkam. Výhodou je, že ju môžete natrieť nielen na chlebíčky, ale ju použiť aj na jednohubky alebo dokonca ako omáčku k mäsu. Pripravte si túto jednoduchú dobrôtku s pažítkou! Ingrediencie Postup


Repná nátierka s chrenom na chlebíčky

Nátierka z červenej repy s chrenom

Chrenový dip z červenej repy je živý, aromatický a vyrobený zo zdravých surovín. Je to ideálne predjedlo alebo výživná desiata. Túto dobrotu môžete podávať na oslavách, večierkoch, ale aj ako príjemnú osviežujúcu desiatu. Ingrediencie Postup

Misa s nátierkou na chlebíčky z chrenu a šunky

Šunkovo-chrenová nátierka na chlebíčky

Táto nátierka je taká dobrá, že si skutočne zaslúži, aby ste ju vyskúšali. Pripravte si jeden z najzaujímavejších receptov, ktorý poteší prevažne milovníkov šunky! Recept vám zaberie iba pár minút, tak sa pustite do príprav! Ingrediencie Postup


Sendvič s tuniakovo-chrenovou nátierkou a šalátom.

Tuniaková nátierka s chrenom

Hľadáte niečo, čím by ste si natreli chlieb, keď sa chystáte na výlet? Chcete pripraviť zaujímavú desiatu deťom do školy alebo snáď chcete prekvapiť hostí zaujímavou chrenovou nátierkou na chlebíčky? Pustite sa do prípravy tohto jednoduchého receptu! Ingrediencie Postup

Tvarohová nátierka s chrenom v modrej miske

Zdravá tvarohová nátierka s chrenom

Syr cottage, chren a kôpor dohromady vytvárajú ľahký dip, ktorý je plný bielkovín, je zdravý a navyše plný chutí. Rozmaznávajte svoje chuťové bunky touto jedinečnou nátierkou, ktorú môžete podávať mnohými spôsobmi! Ingrediencie Postup