Druhy krémov a náplní do cukroviniek
24. 9. 2025
Klasické krémy
- Tvarohové
- Maslové
- Kávové
- Čokoládové
- Orechové
- Karamelové
- Vanilkové
- Kakaové
Netradičné krémy
- Pistáciové
- Z Nutelly
- Arašidové
- Koňakové
Samozrejme, že Nutellu môžete používať tak, ako je, ale rozhodne nie je na škodu, skúsiť ju aj ako súčasť nejakého krému.
Okrem klasického krému z Nutelly sa dá pridať napríklad do základného maslového krému a hneď máte maslový krém s čokoládou.
Čo budete na tvarohový krém potrebovať?
- 300 g tvarohu
- 2 dcl vaječného koňaku
- 3 vrecká vanilkového cukru
- linecké košíčky (ak ich nechcete vyrábať, kúpte ich hotové)
- farebné zdobenie
- kandizované ovocie (červené, zelené, žlté)
Jednoduchý postup:
- Dajte tvaroh, koňak aj vanilkový cukor do misky a miešajte dohladka.
- Vzniknutým krémom naplňte napríklad linecké košíčky.
- Náplň je lahodná a hlavne veľmi rýchla

Vyskúšajte aj ďalšie chutné recepty na vianočné cukrovinky z Margot.
Podobné články
Pečený kapor na masle v rúre
Kapor na zelenine a masle
Najlepší pečený kapor na masle a rasci
Kapria pochúťka na masle a cesnaku
Netradičné orechové kremrole
Najlepšie nepečené orechové trubičky plnené krémom
Parížske trubičky z lístkového cesta
Plnené vianočné trubičky z medového cesta