Talianske sušienky s vínom
24. 9. 2025
Ciambelle al vino. Už ste o nich počuli?
INGREDIENCIE
- 1 hrnček cukru
- 1 hrnček olivového oleja
- 1 hrnček bieleho vína
- 6 hrnčekov hladkej múky
- 15 g prášku do pečiva
- citrónová kôra
POSTUP
- Všetky suroviny si zmiešame.
- Z cesta si vyvaľkáme hady, nakrájame na kratšie kúsky a každý kúsok zatočíme do tvaru kruhu.
- Nakoniec posypeme kryštálovým cukrom a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 °C.
- Pečieme 10-15 minút.

Podobné články
Pečený kapor na masle v rúre
Kapor na zelenine a masle
Najlepší pečený kapor na masle a rasci
Kapria pochúťka na masle a cesnaku
Netradičné orechové kremrole
Najlepšie nepečené orechové trubičky plnené krémom
Parížske trubičky z lístkového cesta
Plnené vianočné trubičky z medového cesta