Červený vínny punč
24. 9. 2025
A tu je známy variant s červeným vínom.
INGREDIENCIE
- šťava z 3 citrónov
- 500 ml rumu
- 1 fľaša červeného vína
- 500 g cukru
POSTUP
- Šťavu z citrónov zmiešame s cukrom a rumom.
- Necháme odstáť pri izbovej teplote.
- Medzitým si dáme ohrievať víno, a potom pridáme aj šťavu s cukrom a rumom.
- Varíme pri miernom vare tak, aby punč len prebublával.

Podobné články
Pečený kapor na masle v rúre
Kapor na zelenine a masle
Najlepší pečený kapor na masle a rasci
Kapria pochúťka na masle a cesnaku
Netradičné orechové kremrole
Najlepšie nepečené orechové trubičky plnené krémom
Parížske trubičky z lístkového cesta
Plnené vianočné trubičky z medového cesta