Originálne recepty na vianočné pusinky s kokosom. Toto musíte vyskúšať!

20. 10. 2023

Co se v článku dozvíte?

Vytvoriť perfektné pusinky z bielkov je hotové kulinárske umenie.

Tieto ľahké, vzdušné a sladké kúsky sú obľúbené po celom svete au nás často nechýbajú ani na vianočnú tabuľu.

My sme si pre vás tentoraz pripravili luxusné recepty na kokosové pusinky 6x inak, ktoré si zamilujú malí aj veľkí stravníci pre ich úžasnú vôňu, chuť aj textúru.

Dovoľte nám ukázať vám, ako na to!

Prinášame vám aj všetky potrebné informácie o predaji kaprov . Kde kúpiť toho najlepšieho? Za koľko kapra zaobstarať a ako vybrať správnu veľkosť? To všetko a oveľa viac sa u nás dozviete.

TIpy na tie najlepšie pusinky

Prinášame vám niekoľko tipov, ako si pripraviť tie najvymazlenejšie pusinky a to úplne jednoducho!

  • Používajte čerstvé bielky . Staré bielky sa môžu zraziť, keď sa k nim pridajú ďalšie ingrediencie.
  • Používajte vajcia izbovej teploty . Studené vaječné bielky majú tendenciu zmenšovať objem pusiniek.
  • Nikdy nedovoľte, aby sa žĺtok dostal do bielkov .
  • Vaječné bielky neprešľahajte . Keď chcete šľahať bielky, vždy najskôr zapnite šľahač na nízku až strednú rýchlosť. Šľahajte ich do peny a až potom zvýšte rýchlosť na stredne vysokú a potom na vysokú. Pokiaľ sa na začiatku bielky ušľahajú príliš rýchlo, štruktúra peny nebude taká pevná a neskôr bielky nebudú vyšľahané tak, ako by mali.
  • Na začiatku šľahania je možné do zmesi pridať malé množstvo vínneho kameňa alebo octu , čo pomôže stabilizovať penu a zníži pravdepodobnosť, že sa bielky zrazia.
  • Vždy najprv vyšľahajte penu a až potom začnite pomaly pridávať cukor .
  • Nepoužívajte plastové misky .
  • Pusinky pečte pri nízkych teplotách , pretože majú tendenciu rýchlo hnednúť. Odporúčame 95°C po dobu 1 hodiny alebo do zaschnutia. Čas závisí od veľkosti pusinky.
  • Upečené pusinky po upečení nechajte v rúre , aby pomaly vychladli a nepopraskali.
  • Upečené pusinky by mali byť skladované vo vzduchotesných nádobách bez vlhkosti. Obvykle vydrží v mrazničke až mesiac.

A ako sa vám naše dnešné recepty na vianočné kokosové pusinky páčili? Napíšte nám do komentárov!

Autor článku Milan & Ondra

Vianoce nás jednoducho baví. Na webe snehuliacik.sk vám chceme ukázať tie najlepšie recepty, dekorácie a informácie o Vianociach na jednom mieste. Chýba nám tu niečo? Dajte nám vedieť a inšpirujte sa s nami! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :) :)

Ďakujeme za hlasovanie!

4.5 / 5 (33 hlasy)

Podobné články


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *