Pôvodný staročeský kuba z rúry

24. 9. 2025

  • Krúpy s cesnakom, soľou, rascou a lyžicou masti uvarte do mäkka.
  • Zvlášť uvarte suché huby a nasekajte.
  • Do vymasteného pekáča potom naložte vždy striedavo vrstvu uvarených krúp a vrstvu uvarených húb. Posledná vrstva musia byť krúpy.
  • Povrch pokropte rozpustenou masťou.
  • Pečte v rúre asi 25 minút.
Zdroj: macromagician.wordpress.com

Autor článku Milan & Ondra

Vianoce nás jednoducho baví. Na webe snehuliacik.sk vám chceme ukázať tie najlepšie recepty, dekorácie a informácie o Vianociach na jednom mieste. Chýba nám tu niečo? Dajte nám vedieť a inšpirujte sa s nami! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :) :)

Ďakujeme za hlasovanie!

4.2 / 5 (33 hlasy)

Podobné články


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *