Recepty
Lososové chlebíčky s kozím syrom
Tento recept je ozvláštnený kozím syrom ochutený pažítkou, kaparmi a červenou cibuľkou. Čo budeme potrebovať Postup
Údený losos na avokádovej nátierke
Krémové avokádo dodá tomuto receptu na chlebíček s údeným lososom dokonalú textúru, ktorú si vychutná skutočne každý bez rozdielu veku. A čo ešte bude chutiť všetkým? Napríklad jeden z týchto receptov na najlepšie silvestrovské jednohubky ! Čo budeme potrebovať Postup
Chlebíček s tvarohovým základom a údeným lososom
Tento typ novoročného občerstvenia s vysokým obsahom bielkovín s lososom a tvarohovým syrom je rýchly a chutný. Skúste namiesto lososa pridať varené a olúpané krevety. Čo budeme potrebovať Postup
Žabie huby s lekvárom
Prekvapil vás medzi ingredienciami ocot? Rozhodne ho nevynechávajte, skvele napomáha krehkosti cesta a vďaka malému množstvu ho v cukroví vôbec nespoznáte. Ingrediencie: Postup:
Orechové mušličky
Ak chcete mať cukrovinky menej sladké, môžete cesto pripraviť úplne bez cukru. Okrem orechovej náplne je možné použiť aj polovičky orechov. V tom prípade je lepšie mušličky úplne neuzatvárať a nechať ich mierne „rozškľabené“. Ingrediencie: Orechová náplň Postup:
Žabie huby plnené mandľami
Orechovú plnku môžete veľmi ľahko nahradiť tiež jemnejšou mandľovou náplňou. Vyskúšajte ju prostredníctvom tohto receptu. Ingrediencie: Cesto Mandľová náplň Postup:
Žabie huby z tvarohu
Ak máte slabosť pre tvaroh, môžete ho použiť do cesta aj na náplň do týchto cukroviniek. Ingrediencie: Cesto Tvarohová náplň Postup:
Vianočné mušle z lístkového cesta
Ak nechcete pripravovať vlastné cesto, môžete na výrobu tejto lahôdky využiť aj už predpripravené lístkové cesto. Ingrediencie: Postup:
Kanapky s údeným lososom
Ak hľadáte pohostenie, ktoré zaručene poteší vašu návštevu, pripravte toto predjedlo s údeným lososom. Tento jednoduchý pokrm sa určite stane obľúbeným, pretože sa rýchlo pripravuje a je z ľahko dostupných surovín. A ak milujete ryby, nie je nič lepšie ako si podľa nás pripraviťvoňavú…
Kanapky z halloumi syra
Táto dobrota môže byť podávaná s obľúbeným dipom podľa vášho výberu alebo samostatne. Pripravte si aj ďalšie pohostenie, ako sú tieto guličky zo syra . Čo budeme potrebovať Postup
Bruschetta s Roquefortom a broskýň
Tento recept na luxusné kanapky s modrým syrom a sladkým ovocím vám očarujú chuťové bunky. Pre ďalšiu inšpiráciu na jednohubky s modrým syrom sa pozrite na náš web! Čo budeme potrebovať Postup
Moderné kanapky wellington
Tieto malé predjedlá s hovädzím mäsom wellington sú tak chutné, že zaručene ohromí vašich hostí. Z krehkého cesta vznikajú úžasné dobroty, preto by vám nemali uniknúť ani tieto jednohubky s lístkovým cestom . Čo budeme potrebovať Postup
Francúzske tartine s čili a figami
Premýšľate, čo sa za týmto receptom na slávnostnej kanapke skrýva? Nemusíte sa báť, táto sladko-slaná varianta vás úplne odzbrojí, a to po jedinom uhryznutí! Pokiaľ ale túžite po viac tradičnom pokrme, ktorý vašim hosťom servírovať, pripravte im nášhovyprážaného kapra ! Ten…
Čokoládovo-kávová roláda zo snehových pusiniek
Ozvláštnite svoje vianočné sviatky novou dobrotou. Dokonalá roláda, v ktorej sa snúbia chute snehových pusiniek, čokolády a kávy zaručene poteší celú rodinu! Čo budete potrebovať Na čokoládovú nátierku: Na krém: Postup
Bielková roláda so šľahačkou
Táto ľahučká, jemná a vláčna roláda z vaječných bielkov je plnená šľahačkou a čerstvými jahodami, čo úžasne odľahčí vaše vianočné menu. Prekvapte svoju rodinu touto pochúťkou a budú ju chcieť už každé Vianoce. Čo budete potrebovať Postup
Vianočné bezé roláda
Máte v chladničke prebytok bielkov? Neviete, ako ich využiť? Potom vyskúšajte túto lahodnú roládu z vaječných bielkov! Krásne vyzerá, luxusne chutí a navyše je jednoduchá na prípravu. Čo budete potrebovať Na cesto: Na krém: Na dokončenie: Postup
Sviatočná pusinková roláda s čokoládou a mätovým krémom
Ľahká a nadýchaná bezlepková roláda z vaječných bielkov s čokoládou a mätou zaručene uspokojí vaše chuťové bunky. Krásne vyzerá a ešte lepšie chutí. Presvedčte sa sami! Čo budete potrebovať Na roládu: Na náplň a ozdobu: Postup
Roláda z bielkov s brusnicovým džemom a bielou čokoládou
Táto delikátna pusinková roláda je dokonalý dezert ideálny na oslavu zimných sviatkov. Ľahké a vzdušné pusinky s náplňou z bielej čokolády a čerstvým ovocným džemom si musí zamilovať snáď každý! Čo budete potrebovať Na džem: Na pusinky: Na náplň z bielej čokolády: Na ozdobu: Postup
Parížske tyčinky
Pokiaľ nechcete tvarovať rožky, môžete cesto jednoducho nastriekať do tvaru rovných tyčiniek. Najčastejšie používané vlašské orechy sú v tomto recepte nahradené lieskovými. Ingrediencie: Cesto Krém Poleva Postup:
Škaredé rožky po parížsku
Zatiaľ čo názov parížske rožky poznajú všetci, nie veľa ľudí vie, že sa im hovorí aj inak – škaredé rožky. Prečo? O tom môžeme iba špekulovať. Ingrediencie: Cesto Krém Poleva Postup:
Milan & Ondra