Pravidlá pečenia vianočnej štôlne

24. 9. 2025

Najskôr treba naložiť do rumu všetky ostatné ingrediencie – hrozienka, kandizované ovocie, sušené ovocie, orechy, citrusové kôry a pod. Takto naložené suroviny by mali aspoň 12 hodín stáť v rumovom náleve pri izbovej teplote.

Nakladanie do rumu

Najskôr treba naložiť do rumu všetky ostatné ingrediencie – hrozienka, kandizované ovocie, sušené ovocie, orechy, citrusové kôry a pod. Takto naložené suroviny by mali aspoň 12 hodín stáť v rumovom náleve pri izbovej teplote.

Autor článku Milan & Ondra

Vianoce nás jednoducho baví. Na webe snehuliacik.sk vám chceme ukázať tie najlepšie recepty, dekorácie a informácie o Vianociach na jednom mieste. Chýba nám tu niečo? Dajte nám vedieť a inšpirujte sa s nami! :)

Páčil sa vám tento článok? Dajte 5 hviezdičiek. :) :)

Ďakujeme za hlasovanie!

4.4 / 5 (32 hlasy)

Podobné články


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *