Pravidlá pečenia vianočnej štôlne
24. 9. 2025
Najskôr treba naložiť do rumu všetky ostatné ingrediencie – hrozienka, kandizované ovocie, sušené ovocie, orechy, citrusové kôry a pod. Takto naložené suroviny by mali aspoň 12 hodín stáť v rumovom náleve pri izbovej teplote.

Nakladanie do rumu
Najskôr treba naložiť do rumu všetky ostatné ingrediencie – hrozienka, kandizované ovocie, sušené ovocie, orechy, citrusové kôry a pod. Takto naložené suroviny by mali aspoň 12 hodín stáť v rumovom náleve pri izbovej teplote.

Podobné články
Pečený kapor na masle v rúre
Kapor na zelenine a masle
Najlepší pečený kapor na masle a rasci
Kapria pochúťka na masle a cesnaku
Netradičné orechové kremrole
Najlepšie nepečené orechové trubičky plnené krémom
Parížske trubičky z lístkového cesta
Plnené vianočné trubičky z medového cesta